Pacolli jep ide për “zonë ekonomike” mes Serbisë e Kosovës: Do të punësoheshin 300 mijë njerëz

Shefi i diplomacisë së Kosovës në detyrë, Behgjet Pacolli, ka thënë se me Serbinë mund të bisedohet për gjithçka, por jo edhe për tri gjëra, pavarësinë e Kosovës, Kushtetutën e Kosovës dhe kufijtë..Shiko pamjet ekskluzive shtype rek1amen dhe ndiq videon vetem per juve

Pacolli ka dhënë një ide për krijimin e një zone të lirë ekonomike që do të përfshinte një pjesë të jugut të Serbisë, veriun e Kosovës dhe Sanxhakun, të cilën BE-ja do ta ndihmonte nga ana financiare..Shiko pamjet ekskluzive shtype rek1amen dhe ndiq videon vetem per juve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *