Zajmina Si ma fut tën në çdo vend kën.naq3si e paharrueshme me dy shokkt e kishin sa krah

Zajmina Si ma fu.tën në çdo vend kën.aq3si e paharrueshme me dy shok3t e kishin sa krah….. Jam Zajmina 28 vjec.Jetoj ne Tirane bashke me burrin me te cilin kam 5 vjet qe jam martuar.Nje mbasdite kisha dale me disa shoqe te punes per kafe ne nje lokal.Pasi u ulem dhe beme porosine vura re se aty ishin dhe dy shoke te burrit tim “Me qini,me qini forte u thosha…qijani gruan shokut”“Oh kurve do ti cajme vrimat me thoshin ata” dhe shtynin karat me force ndjeja bolet qeme perplaseshin.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *