Shikoni Se Qfar Bojnë Këta dy Mottrat Nga Prishtina Do Mbeteni Pa F.jal…(Video)

Ditëve të fundit po bën namin dhe po silletkah mos bile edhe në rrjetet sociale Videoja e dy motrave, të cilët flitet se nuk kan dashtur ta bëjn bublike videon por pa dashje kan publikuar në ‘Fb’duke menduar se nuk mund ta shof askush përpos tyre…Motra e madhe merr dhe ja fut motrës aty ku nuk duhet, ata po bënin eksperimet se sa do.……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *