LDK-ja kurqysh nuk po i ”han ofertat e VV-së”, ia refuzon edhe ofertën e fundit

Kryetari i Podujevës dhe njëkohësisht nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Agim Veliu, ka dalë me një shkrim që duket se e largon edhe më tutje Lidhjen Demokratike të Kosovës dhe Lëvizjes Vetëvendosje nga marrëveshja për formim të Qeverisë. Ai shkruan se me veprimet e fundit të VV’së, po bëhen përpjekje për nënçmim të LDK’së dhe pushtet absolut të VV’së..PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Ai gjithashtu tha se me angazhimin dhe veprimet e saj, VV’ja nuk po bën përpjekje serioze për ta arritur marrëveshje me LDK’në dhe për të formuar institucionet..PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *