Ende pa e marr pushtetin, Albin Kurti shkel premtimin publik

Ka një javë që LDK-ja nuk ka arritur të vendosë se a do të pranojë ofertën e Lëvizjes Vetëvendosje, që u bë në takimin e fundit në nivel të liderëve. Derisa partia e Isa Mustafës ka insistuar në kryeparlamentarin, që do të çonte diskutimet në pikën zero, Albin Kurti i ka ofruar një ministri më tepër LDK-së. Sipas kësaj marrëveshjeje, numri i ministrive shkon në 14. Në LDK ende nuk ka ndonjë vendim se si do të përgjigjen.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Koalicioni LV – LDK ende nuk po arrin të finalizohet, si rezultat i pasojave që dy partitë po i bartin pas shkuarjes në seancën e 26 dhjetorit pa marrëveshje..PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *