Ekskluzive: Albin Kurti heq dorë nga mandatari për kryeministër, ia lëshon rrugën këti pers…!?

Ka tash e 3 muaj që nga mbajtja e zgjedhjeve në Kosovë. Zgjedhjet e 6 tetorit që nxorën fituese Lëvizjen Vetëvendosje, nuk kanë prodhuar efe,kt të mjaftueshëm për formimin e institucioneve të vendit. Kjo pasi që ende nuk ka marrëveshje finale mes Vetëvendosjes e LDK-së të cilat kishin lidhur partneritet menjëherë pas përfundimit të zgjedhjeve.Albin Kurti, sipas disa burimeve po ten,ton për herë të fundit te krijoj qeverinë me një koalicion te mundeshem me LDK-ne, ndërsa nëse kjo është pamundur ai do te dorehiqet.Burimi thotë se Albin Kurti krejt ketë po e sheh si një bllo,kadë te mundshme drejt ti dhe partisë se ti nga i gjithë spektri politik.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *