LAJMI FUNDIT: “Lëshon PË” Albin Kurti, sot ne ora 19:00 arrihet marrëveshja!

Por një lajm sapo është konfirmuar nga burimet e brendshme ne VV, ku thonë se gjithçka është rregulluar dhe se marrëveshja do te arrihet sot, vetëm se kanë mbetur edhe disa detaje te cilat duhet te harmonizohen.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Sot ne ora 19:00 pritet qe te nënshkruhet marrëveshja e shumë pritur për formimin e qeverise PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *