E pabesueshme më në fund e pranon edhe CIA-a: Albin Kurti është…

Polemikat midis Hashim Thaçit dhe Albin Kurtit ishin shumë te shpeshta sa ky i pari ishte kryeministër e Albin Kurti deputet, ku shpesh ne foltoren e kuvendit gjithçka kthehej personale dhe konfrontimi ishte vetem midis tyre.

Hashim Thaqi iu drejtohet Albin Kurtit se ai është nga një fshat i Malit te Zi, ndërsa Albin Kurti reagon me mllef duke thënë se ai ka lindur e rritur ne Prishtinë.Ndërsa ne dokumentet e CIA-se, aty qartazi shihet qe Albin Kurti është i lindur e i rritur ne Prishtine dhe se rrjedh nga një familje Shqiptare, shtypi hapësirën me poshtë për videon e femërisë se Albinit:PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *