“Çartet” Albin Kurti: O Popull, po dojnë me bë Agim Veliun Kryeministër, sepse..

“Agim Veliu është thirrur në takim me Richard Grenell dhe besohet se do të jetë njeriu që do të qeverisë me koalicionin” ky është një informacion qe po qarkullon ne media, dhe për këtë ka reaguar Albin Kurti duke thënë se kjo është jo ligjore dhe e padrejtë.“Kjo nuk është e drejt, nuk ka asnjë logjik dhe si e tillë do te refuzohet kategorikisht nga Lëvizja Vetëvendosje, por edhe na qytetaret te cilët votuan për ndryshim”“Qytetaret ne këto zgjedhje kanë menduar ndryshe dhe për ketë ne duhet te veprojmë ndryshe, do e bëjmë qeverinë, shtypni me poshtë për intervistën” shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni vidjeon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *