Vetëm një javë prej kur Kosova e ndihmoj Shqipërinë, Edi Rama ia bëri këtë Kosovës

\
Edi Rama ka nxitur reagime sot në rrjetet sociale pas publikimit të një videoje dhe fotografie me këmbë mbi tavolinë teksa po përgatitetj për t’iu drejtuar ministrave të OSBE’së kryesimin e së cilës do ta marrë Shqipëria. Aty kryeministri shqiptar ua kujtoi vendeve anëtare pritjen që Shqipëria ua kishte bërë kosovarëve të dëbuar nga Serbia në vitin 1999..Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Rama kishte shkruar në rrjetet sociale se është nder dhe përgjegjësi e madhe marrja e drejtimit të kësaj organizate ndërkombëtare të dorës së parë dhe se kjo është një mundësi e jashtëzakonshme për vendin tonë që të shkëlqejë në krye të punëve të mëdha e të sfidave të posaçme të OSBE..Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *