Vajzat e Danit ia qesin ‘flakën’, kaq të bukura janë

Ramadan Krasniqi llogaritet të jetë një nga emrat më të njohur të skenës sonë muzikore. Një këngëtar me shumë hite dhe angazhime.Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Ramadan Krasniqi-Dani, e ka humbur të shoqen në moshë të re. Ai, u bë nënë dhe baba për të bijat dhe djalin e vetëm, Andin..Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *