Super-vajza e komandantit të UÇK-së që po “çmend” rrjetin (FOTO)

Super-vajza e komandantit të UÇK-së që po “çmend” rrjetin (FOTO)
Donika përveç që karakterizohet me një pamje tejet të bukur, ajo ka gjithashtu edhe linjat trupore tejet seksi.

Donika Selimi është vajza e ish komandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe ish ambasadorit të Kosovës në Shqipëri, Sylejman Selimit.Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *