Sabri Fejzullahu prezanton super-vilën e tij luksoze në Brezovicë

Sabri Fejzullahu vazhdon të jetë njëri prej artistëve më të dashur shqiptarë, pavarësisht se i takon gjeneratës së vjetër të estradës..Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Ai po ashtu është mjaft i angazhuar në projekte e mbrëmje të ndryshme muzikore, derisa këtë kohë ka qenë më aktiv pasi ishte në përgatitje të xhirimeve për fundvit..Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *