Sa vjet ia jepni Gjystes në këto dy foto

Gjyste Vulaj është një emër me influencë të madhe në tregun muzikor tash e shumë vite.

Ajo po vazhdon ta mbajë emrin si këngëtarja ulqinake më e kërkuara jo vetëm nga vendasit por gjithandej ku ka shqipfolës.Ajo se për çfarë pëlqehet e komentohet këngëtarja e njohur nga Mali i Zi janë pikërisht shfaqjet e saj ekstravagante që shpesh ka thyer kufijtë, pavarësisht moshës.Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *