Nuk mund ta besoni, me flok të thinjura e mjekër të gjatë, kështu është plakur ”Daja Skender”

Luan Jaha është emri që të gjithë e njohin për profesionalizmin që ka dhe rolet e shumta në kinematografinë kosovare..Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

‘Daja Skënder’ ishte roli që ia vulosi famën aktorit duke e bërë që me këtë emër të njihet më shumë sesa me emrin e vërtetë..Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *