Muharrem Ahmeti flet për gjendjen e tij shëndetësore

Muharrem Ahmeti flet për gjendjen e tij shëndetësore.
Dy muaj më parë në media u raportua se këngëtari Muharrem Ahmeti ishte në gjendje të rëndë shëndetësore, pasi kishte pësuar një atak kardiak.

Ishte miku i tij, Kristian Xhaferaj ai i cili bëri të ditur se gjendja e këngëtarit ishte e rëndë..Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *