Lola dhe stili i saj i veçantë

Nëse dikush duket ta ketë emrin bukuri me kuptimin e plotë të fjalës është Lola Haradinaj..Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Ajo hyn në listën më të ngushtë të grave të politikanëve, që cilësohet për sharmin dhe elegancën e saj.Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *