Lëshon pe LDK-ja, kjo është oferta më e re për VV-në

Lidhja Demokratike e Kosovës nuk heq dorë nga pozita e presidentit në negociatat me Lëvizjen Vetëvendosje. Përkundër presionit publik dhe mundësisë që kjo pozitë të bëhet shkaktar për dështim të koalicionit, posti i të parit të shtetit konsiderohet balancim i pushtetit mes dy partive..Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Por pavarësisht kësaj, zyrtari i LDK-së shprehet optimist se do gjinden modalitete dhe marrëveshja me VV-në do të ndodhë..Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *