Ky është qyteti ku Erdogan do nis ndërtimet e 500 banesave të premtuara

Në qytetin e Laçit duket se do të hapet kantieri i parë i rindërtimit, ndërsa qytetet e tjera të prekura nga tërmeti do të duhet të presin pranverën..Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Kryeministri Rama urdhëroi nisjen e shembjeve në këtë qytet të pallateve të shpallura të pabanueshme dhe shtoi se në këtë bllok do të implementohet premtimi i presidentit turk Erdogan për ndërtimin e 500 shtëpive..Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *