”Hallakamë” në LDK: 6 deputetë i bashkohen Vetëvendosjes?

Kosovapost shkruan se mospajtimet rreth ndarjes së pozitave kryesore në udhëheqjen e institucioneve të reja si dhe përplasjet politike nga e kaluara, janë ndër arsyet pse Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës po e kanë të vështirë ta finalizojnë marrëveshjen për koalicionin e ri qeverisës. Sipas burimeve të kësaj gazete, 3 nëndegë të LDK-së në Prishtinë janë deklaruar se nëse këtë javë nuk hyjnë në koalicion me VV-në, atëherë do të kalojnë me 6 deputet në VV .Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *