Gani Geci qetëson gj8akërat, vjen me ‘super-ofertë’ për VV-në

“Ministritë do të ndahen pesë me pesë. Por, problemi kryesor është posti i presidentit, jo ministritë. Shumë shpejt, brenda këtij muaji do të merren vesh LDK’ja dhe VV’ja për zgjedhjen e presidentit”, është shprehur Geci në Pressing.“Brenda këtij muaji do të merren vesh se kush do të zgjidhet president. Deri në atë moment, ministritë do të ndahen pesë me pesë. E në momentin kur zgjidhet presidenti, LDK’ja ia lëshon një ministri VV’së .Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *