Engji mbulohet me të zeza

Engji mbulohet me të zeza.
Vajza e këngëtares Shyhrete Behlulit po ndjekë me kujdes hapat e nënës, duke arritur një sukses të mirë në tregun muzikor.
Engjëllusha Salihu për pak kohë u bë e famshme dhe e dashur për publikun kosovarë.Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *